Placemat personalizat, naproane tiparite, servete din hartie personalizate

Solutia perfecta post-pandemie pentru clientii restaurantului sau terasei tale! Naproanele sau placemat-urile tiparite sau personalizate ofera un spatiu publicitar vizibil si de impact. Nu numai ca protejeaza clientii, dar iti protejeaza si mobilierul. Fie ca vrei sa tiparesti o imagine a locatiei tale, fie ca vrei sa promovezi un produs, o oferta, placemat-urile sau naproanele tiparite sau personalizate ofera un spatiu generos pentru promovarea locatiei tale si pentru a crea o experienta minunata de dinning.  

Naproane placemat

Foarte multi clienti au renuntat la meniurile clasice deoarece ar trebui dezinfectate dupa fiecare utilizare. Sigur ca meniurile clasice se pot plastifia, sau se pot realiza din hartie nevertear (nu se rupe!) insa chiar si acestea se pot uza destul de rapid din cauza stergerii cu produse pe baza de alcool. In aceasta situatie, cea mai buna solutie a fost printarea meniului sub forma de placemat sau napron. Placemat-urile sau naproanele personalizate sau tiparite sunt o solutie ieftina si igienica pentru restaurante si terase.

Multe restaurante si terase au optat pentru placemat-uri sau naproane tiparite ca solutie de inlocuire a fetelor de masa. Cel putin in acest an nu se vor mai utiliza fetele de masa din material textil in restaurante sau la terase. Ar fi ciudat sa schimbi fata de masa dupa fiecare client. Sigur ca sunt fete de masa de unica folosinta, insa un placemat sau napron printat/tiparit/personalizat are un cu totul alt impact pentru client.

Naproan placemat

Iti poti tipari pe napron meniul, sau doar un produs care te defineste cel mai bine, sau poti utiliza mesaje de impact despre tine, mancarea pe care o oferi sau, de ce nu, despre orasul in care functioneaza terasa sau restaurantul tau.

Pentru naproane la format A3++, tiparite pe hartie de 80 gr, color fata, la orice tiraj pana in 1.000 buc, pretul este: 0,57 lei + TVA/buc.

 

Postarea anterioara Postarea urmatoare

0 Comentarii