Agende personalizate

Agende personalizate integral. Alege sa oferi clientilor, angajatilor, colegilor sau prietenilor o agenda personalizata de tine integral, de la prima la ultima pagina! Agende A5 si A4, personalizate, hard cover, printuri speciale cu folio, argintiu si auriu, cartoane speciale, finisari speciale. Produse in Brasov si livrate in toata tara.

Agenda personalizata 2019 cu spirala ascunsa

Gandeste-te la o agenda customizata in intregime! Fie ca este o agenda pentru tine, pentru clientii tai sau pentru angajatii tai, important este sa fie a ta 100%! Nu mai este cazul sa cumperi agende din comert, tiparite in milioane de exemplare, si doar sa pui un logo pe coperta. Este timpul sa iti faci o agenda personalizata in intregime, de la coperta, la contracoperta si la paginile de interior. Iar noi te putem ajuta!

Agenda personalizata 2019 cu spirala la vedere

In cei 16 ani de cand avem firma, am intalnit numerosi clienti care preferau agendele din comert, cele produse in milioane de exemplare (ex. Herlitz). Le gasesti la orice supermarket sau la distribuitorii de birotica si papetarie. Intr-adevar, calitatea lor este medie, coperta din piele ecologica sau imitatie de piele, interiorul color, dar paginile sunt standard si nu mai pot fi personalizate. Si cum credeti ca le personalizam? Foarte simplu: printam un logo si eventual niste date de contact cu folie metalizata aurie sau argintie (sau alte culori) pe coperta. Unii clienti vroiau ca si prima pagina sa fie personalizata, asa ca printam o pagina si o lipeam cu mare grija la inceputul agendei ca sa para ca a fost dintotdeauna acolo. Dar nu prea arata bine si, desi noi insistam sa nu facem asa ceva, daca clientul isi dorea atat de mult, noi rezolvam problema...

agenda herlitz

In ultimii ani insa, dupa o grea munca de convingere, am inceput sa facem pentru clientii nostri agende personalizate in intregime. Arata minunat si te diferentiaza de toti ceilalti care cumpara si personalizeaza agende din comert!

In primul rand putem personaliza blocul de interior al agendei in intregime! Vrei ca pe prima pagina sa ai un calendar? Se poate! Vrei ca pe pagina 3 sa mai ai un calendar? Se poate! Vrei ca la final sa ai o lista de contacte? Se poate! Vrei ca din 10 in 10 pagini sa ai o pagina de reclama cu unul dintre produsele sau serviciile tale? Se poate! Vrei sa apara logo-ul firmei pe fiecare pagina? Se poate! Orice se poate!

agenda personalizata 2019 bloc interior personalizat

In al doilea rand personalizam coperta in intregime, pentru ca este de fapt un print plastifiat mat sau lucios si caserat pe mucava de 2mm. Rezultatul este o coperta dura (hard cover), rezistenta in timp si complet personalizata atat la exterior, cat si la interior...daca asta vrei!

agenda personalizata 2019 coperta hard cover

In al treilea rand, blocul de interior poate sa fie prins de coperta cu spirala, ca sa poti da paginile peste cap fara sa deteriorezi agenda in vreun fel. Si daca nu vrei sa se vada spirala neaparat, atunci putem sa o ascundem in coperta. Cel mai elegant este sa brosam blocul de interior de coperta, adica sa rezulte o agenda clasica, asa cum te-ai obisnuit pana acum. Dar nu trebuie sa elimini complet spirala din planurile tale pentru ca, de multe ori, o spirala metalica ce se asorteaza cu grafica de pe coperta arata mult mai bine si te scoate in evidenta!

agenda personalizata 2019 brosata

Avantajul de a tipari agende pe digital este ca poti face numai una, sau poti face 1000! Se tiparesc rapid si se livreaza rapid! Iar la noi exista si posibilitatea de a printa folio pe coperta, sau de a face printuri speciale cu auriu si argintiu, sau poate chiar cu lac selectiv! Ce frumoasa este o agenda cu o coperta din carton special negru, mat/satinat, cu print argintiu sau cupru pe ea... Gandeste-te ca timp de un an clientii tai vor utiliza agenda si iti vor face implicit reclama. 

Mai vrei sa cumperi agende de duzina din comert? Sau vrei sa-ti facem ceva special, personalizat integral? Alege sa oferi agende personalizate integral!  

Postarea anterioara Postarea urmatoare

0 Comentarii