Facturiere, chitantiere, monetare, formularistica diversa

Chiar daca suntem in era digitala, multe firme inca doresc sa utilizeze facturiere, chitantiere, monetare si formulare diverse printate pe hartie autocopiativa. Pana la urma este adevarat ce se spune: "ce este pe hartie ramane!".

Formularistica, facturiere, chitantiere, monetare

Noi te ajutam sa pastrezi cele mai importante informatii pe hartie! De la facturiere, chitantiere, la monetare, sau orice alte formulare printate pe hartie autocopiativa, fie color, fie alb-negru. In mod traditional, la un facturier printam cate 3 exemplare din fiecare factura: un prim exemplar pe hartie alba, un al doilea exemplar pe hartie roz si un al treilea exemplar pe hartie verde, La chitantier doar 2 exemplare: alb si verde. La monetar la fel.

Formularistica, facturiere, chitantiere, monetare

Dar multi clienti doresc diverse formulare pentru interactiunea cu clientul: fise pentru date personale, fise de receptie hotel, fise de inspectie, fise de constatare service etc. Acestea se pot realiza pe hartie autocopiativa de alte nuante: galben, albastru, roz, verde, alb etc. Tu alegi culoarea care ti se potriveste cel mai bine.

Formularistica, facturiere, chitantiere, monetare

Formularele pot fi in orice format pana la maxim A3, pot avea finisari speciale: inseriere, perfor, incleiere la cotor, capsare la cotor, sau planatol pentru a putea desprinde seturile mai usor etc.

Alege si tu sa pastrezi cele mai importante informatii in format fizic, pe hartie, comandand facturiere, chitantiere, monetare sau orice alte formulare pe hartie autocopiativa. Spune-ne seria si de la ce numar sa incepem si rezolvam noi inserierea si coperta!

Postarea anterioara Postarea urmatoare

0 Comentarii