Despre noi

Century Image - Printuri digitale Xerox si Konica Minolta Brasov

Century Image este o agenţie de branding full-service care livreaza clientilor sai fotografie, grafica si design, precum si tipar digital color si alb-negru. Tiparul digital se realizeaza cu echipamente XEROX® si Konica Minolta®.

Infiintata in 2004, Century Image ofera printuri digitale la 7 culori (CMYK + Gold, Silver si Clear) si printuri digitale folio. Alaturi de tehnologiile de print, tehnologiile noastre de finisare automatizata (biguire, faltuire, plastifiere, caserare, capsare, brosare, decupare sau stantare digitala etc.) ne permit sa oferim clientilor nostri produse publicitare de calitate si in termene cat mai scurte de livrare (carti de vizita, calendare personalizate, agende personalizate, flyere, pliante, mape, afise, brosuri, reviste, carti, etichete personalizate, ambalaje).

Nu suntem un centru de copiere din Brasov, ci suntem o tipografie digitala care iti ofera print, finisare si innobilare. Gandeste-te ca orice iti ofera tipografiile offset iti putem oferi si noi, dar la preturi mult mai bune pentru tiraje mici si medii.

Echipa experimentata a companiei noastre este ȋn permanentǎ cautare de noi provocǎri, reuşind sǎ ȋmbine eficient creativitatea cu cerinţele pieţei şi posibilitǎţile clienţilor.

Iniţial clienţii agenţiei Century Image proveneau doar din Braşov, dar ȋn timp, portofoliul de clienţi s-a largit la nivel de judeţ şi apoi la nivel national si international. Astazi livram produsele noastre in toata tara, sau chiar si la clientii nostri din Germania, Belgia, Danemarca si Portugalia.

Comanda minima pentru transport gratuit este de 300 lei.

Servicii

Tiparire digitala

Pentru a-ti onora comanda in termen cat mai scurt si la o calitate cat mai inalta utilizam urmatoarele echipamente: Presele digitale color Xerox 1000i, Xerox Versant 180, Konica Minolta Accurio Press 2070, Xerox ColorQube 9032, Xerox D125, precum si echipamentele de finisare: mașină automata de biguit și perforat Cyklos GPM 450 Speed, mașină de cașerat Fastbind Casematic H32 PRO, masina de plastifiat Boway F350A, mașină de broșat Fastbind Elite XT, mașină de aplicat adeziv Maxit, mașină de realizat cotoare Fastbind Presso, mașină de fălțuit Cyklos CFM 700, sistem pentru albume foto Fotomount F46e, ghilotină electrică  Graphcut 53, capsator electric Isaberg Rapid 106E si masina de stantat/cutterat Graphtec F-Mark.

Livrare oriunde in tara

Nu conteaza de unde esti, noi iti livram comanda chiar la usa casei tale, fie in aceeasi zi, fie de pe o zi pe alta. Pentru livrarea comenzilor de minim 300 de lei, transportul este gratuit.

Grafica, foto si design

Grafica si designul reprezinta o componenta esentiala a agentiei noastre deoarece a reprezentat si primul serviciu oferit clientilor. Inca de la infiintare, agentia noastra a identificat lipsa acuta de creatii grafice de calitate din piata. In timp ce majoritatea competitorilor nostri investeau in echipamente de productie, noi ne specializam in creatie grafica de cea mai inalta calitate.

Prin fotografia de produs, portret si de eveniment, precum si prin creatie grafica ajutam clientii sa-si construiasca imaginea dorita. Analizam atent concurenta, posibilitatile si resursele pietei, dar si ale clientului si propunem cele mai adecvate solutii grafice.

Echipa noastra

Horia Moașa

Ioana Iarca

Aura Ardelean

Adrian Stan

Portofoliu clienti

Kronwell

Maurer imobiliare

Tiriac Auto

Doripesco

Parerile clientilor

Echipa @luadochocolate va multumeste pentru rapiditate, calitate & flexibilitate!

Alina Lungu

Multumim pentru promptitudine, amabilitate si profesionalism. Recomand din tot sufletul sa apelati la echipa Century Image.

Ralu Voinea