Despre noi

Century Image

Century Image este o agenţie de branding full-service care produce tipar digital alb/negru şi color, pe diferite tipuri de cartoane şi hârtii – cu dimensiuni de: A4, A3, A3++, utilizând echipamente de înaltă rezoluţie, marca XEROX®.

Ȋnfiinţatǎ ȋn 2004, Century Image oferă clienţilor săi servicii profesioniste de graficǎ şi design la înalte standarde de calitate şi servicii de printari digitale în orice tiraj şi în cele mai scurte termene de execuţie, datorită experienţei acumulate şi a tehnologiei de vârf utilizate.

Dotarea agenţiei permite satisfacerea oricărei cereri de copiere şi listare de documente de birou – alb-negru şi color, precum şi servicii de finisare tipografică: ȋndosariere, capsare, broşare, biguire, falţuire, caşerare etc

Echipa tânarǎ şi ambiţioasǎ a companiei noastre este ȋn permanentǎ cautare de noi provocǎri, reuşind sǎ ȋmbine eficient creativitatea cu cerinţele pieţei şi posibilitǎţile clienţilor.

Iniţial clienţii agenţiei Century Image proveneau doar din oraşul Braşov, dar ȋn timp, portofoliul de clienţi s-a largit la nivel de judeţ şi apoi la nivel naţional. Printre clienţi se vor regǎsi atât persoane fizice, cât şi companii, partide politice sau instituţii publice.

Servicii

Tiparire la cele mai inalte standarde

Pentru a-ti onora comanda la cea mai buna calitate si a te multumi suntem ajutati de urmatoarele masinarii: Presǎ digitalǎ color Xerox Docucolor 8080, Imprimantǎ color Xerox 550/560, Imprimantǎ color Xerox ColorQube 9032, Mașină automata de biguit și perforat  GPM 450 Speed , Mașină de cașerat Fastbind Casematic H32 PRO, Mașină de legat/broșat Fastbind Elite XT, Mașină de aplicat adeziv Maxit, Mașină de biguire Fastbind Presso, Mașină de fălțuit CFM 700, Sistem pentru albume foto (Fotomount + Presso), Ghilotină electrică  Graphcut 53, Capsator electric Isaberg Rapid 106 E

Livrare oriunde in tara

Nu conteaza de unde esti, noi iti livram comanda chiar la usa casei tale, in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.

Editare grafica si design

Grafica si designul reprezinta o componenta esentiala a agentiei noastre deoarece a reprezentat si primul serviciu oferit clientilor. Inca de la infiintare, agentia noastra a identificat lipsa acuta de creatii grafice de calitate din piata. In timp ce majoritatea competitorilor nostri investeau in echipamente de productie, noi ne specializam in creatie grafica de cea mai inalta calitate.

Prin fotografie si creatie grafica ajutam clientii sa-si construiasca imaginea dorita. Analizam atent concurenta, posibilitatile si resursele pietei, dar si ale clientului si propunem cele mai adecvate solutii grafice.

Echipa noastra

Horia Moașa

Ioana Vîlcu

Adrian Popa

Andrei Grosu

Portofoliu clienti

Kronwell

Maurer imobiliare

Tiriac Auto

Doripesco

Parerile clientilor

Echipa @luadochocolate va multumeste pentru rapiditate, calitate & flexibilitate!

Alina Lungu

Multumim pentru promptitudine, amabilitate si profesionalism. Recomand din tot sufletul sa apelati la echipa Century Image.

Ralu Voinea